Beëdigde vertalers

Jouw beëdigd vertaler

Jouw beëdigd vertaler

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam met professionele beëdigd vertalers. Wij werken met een uitgebreid netwerk van native beëdigd vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. Wij zijn een beëdigd vertaalbureau: je bent bij ons dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Je stuurt de tekst digitaal naar ons op en onze native vertalers gaan ermee aan de slag. Zo hoef je de deur niet eens uit.

Commerciële teksten en specialistische vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld algemene voorwaarden, boeken, brochures, jaarverslagen en websites. Naast deze specialistische vertalingen hebben wij ook beëdigd vertalers in dienst die expert zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een beëdigd vertaler?

Een beëdigd vertaler maakt vertalingen die rechtsgeldig zijn. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling correct en volledig is en te voorzien van handtekening en stempel. Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler? Dan helpt Translation Office je graag verder.

Tarieven van onze beëdigde vertalers

Onze native speakers vertalen volgens jouw wensen en schrijfstijl. Officiële documenten kunnen door onze beëdigde vertalers tegen het tarief vanaf € 0,15 per woord exclusief btw worden vertaald.

Talen

Vertaalbureau Translation Office werkt met beëdigde vertalers voor onder andere de volgende talen:

Offerte aanvragen

Vraag bij Translation Office vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen 1 uur een gepast prijsvoorstel te doen. Wil je eerst meer informatie ontvangen over onze beëdigd vertalers? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61.

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen