Engels vertaalbureau

Engelse teksten professioneel vertaald

Engelse teksten professioneel vertaald

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor een professionele Engelse vertaling tegen lage kosten? Zoek niet verder! Als vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in Engelse vertalingen. Bij Translation Office leveren we vertalingen van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Voor minder doen we het niet.

Snel jouw professionele vertaling

Vertaalbureau Translation Office kan jouw teksten snel en nauwkeurig vertalen van en naar het Engels tegen lage kosten. Een professionele Engelse vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden naar het Engels. Om deze reden is het inschakelen van een Engels vertaalbureau geen overbodige luxe. Wij werken niet met vertaalmachines, maar selecteren enkel Engelse vertalers die vertalen naar hun moedertaal. Heb je met spoed een vertaling nodig? Geen probleem! Bij Translation Office, streven we ernaar een vertaalproject tot 1.000 Engelse woorden te leveren binnen 24 uur. 

Kosten van het vertalen van Engelse teksten: vanaf € 0,06 per woord

Translation Office werkt met Engelse freelance beëdigde vertalers die vanuit hun eigen land vertalen. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn onze kosten voor het vertalen van en naar het Engels zeer laag, wat wij graag aan jouw als klant doorberekenen. Als vertaalbureau streven wij ernaar om de goedkoopste aanbieder tegen de beste kwaliteit te zijn. Onze kosten? Wij vertalen teksten van en naar het Engels zijn vanaf €0,06 per woord.

Kwaliteit

Een professionele vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in een andere taal. Wij geloven dat een vertaling het beste tot zijn recht komt, wanneer dit gedaan wordt door een native vertaler die jouw tekst perfect in zijn taal en cultuurstijl kan uitdrukken.

Neem bijvoorbeeld het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Hoewel deze talen op elkaar lijken, zijn er verschillen. Bij Translation Office ben je er zeker van dat jouw Engelse teksten op de juiste manier in woordgebruik, grammatica en spelling worden vertaald.

Dankzij onze uitgebreide database met freelance vertalers, kunnen wij als vertaalbureau aan elk project de juiste Engelse vertaler(s) koppelen. Hierdoor ontvang jij de kwaliteit die jij wenst!

Tarief vertaalbureau Engels

Je denkt waarschijnlijk; dit klinkt goed, maar wat betaal ik dan voor mijn vertaling? De tarieven van ons vertaalbureau beginnen al vanaf € 0,06 exclusief btw per woord! Benieuwd wat de vertaling van jouw complete Engelse tekst gaat kosten? Vraag meteen een vrijblijvende offerte voor een vertaling bij ons aan of neem contact met ons op!

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen