Handleiding vertalen

Productomschrijving in meerdere talen

Productomschrijving in meerdere talen

Wil je een product manual of handleiding vertalen? Wij zijn je graag van dienst! Heb je bijvoorbeeld internationale klanten of wil je handleidingen beschikbaar maken in de talen van jouw werknemers? Dan biedt Translation Office de oplossing door de handleiding te vertalen in de gewenste taal.

Jouw handleiding vertalen door native vertalers

Translation Office werkt alleen met freelance vertalers over de hele wereld. Voor vrijwel elke taal hebben wij een freelancer tot onze beschikking die vanuit hun eigen huis snel en vakkundig jouw handleiding vertalen. Daarnaast worden de aanpassingen altijd binnen 14 dagen gratis (mits redelijk) toegepast!

Translation Office vertaalt naar alle talen

Wij kunnen jouw handleiding vrijwel naar iedere taal vertalen. Naast de meest voorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij ook naar bijvoorbeeld Pools, Noors of Chinees. Jouw handleiding vertalen is voor ons geen enkel probleem!

Niet alleen naar elke taal, maar ook tegen een scherp tarief. Spoedvertaling? Geen probleem. Wij streven ernaar om een vertaalproject tot 1.000 woorden binnen 24 uur aan te leveren. Doordat wij met freelance vertalers over de hele wereld samenwerken, is het ook mogelijk de vertaling buiten jouw kantooruren af te ronden.

Vraag een offerte voor de vertaling van een handleiding aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het tarief voor een vertaling? Vraag dan nu een offerte aan. Selecteer de brontekst en de gewenste taal waarnaar het vertaald moet worden. Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat!

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen