Boek vertalen

Wij vertalen jouw boek

Wij vertalen jouw boek

Wil je jouw boek laten vertalen tegen lage kosten? Zoek niet verder! Bij Translation Office vind je precies wat jij nodig hebt. Wij vertalen jouw boek in de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Ons vertaalbureau zal jouw teksten snel en nauwkeurig vertalen van en naar iedere taal tegen een scherp tarief.

Laat jouw boek vertalen door een ervaren vertaalbureau

Een boek vertalen is een omvangrijk project. Wanneer je jouw boek wilt laten vertalen, zoek je naar ervaren vertalers. Translation Office vertaalt regelmatig boeken en literatuur voor uitgevers, bedrijven en particulieren. Wij streven ernaar om jouw boek te vertalen zodat deze net zo fijn wegleest als het originele verhaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

De kosten van boek vertalingen

Bij Translation Office profiteer je al van boek vertalingen vanaf € 0,06 per woord. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan jou als klant doorberekenen. Het vertalen van een boek wordt door ervaren vertalers gedaan, waarbij we de voortgang en proefteksten regelmatig met je afstemmen. Indien nodig kan er tijdig worden bijgestuurd op de boekvertaling om de juiste tone of voice te creëren. Wij streven ernaar om de beste aanbieder met de hoogste kwaliteit van boek vertalingen te zijn.

De talen

Naast de meest voorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij jouw boek ook naar bijvoorbeeld het Pools, Portugees en Chinees.

Vraag een offerte aan voor het vertalen van jouw boek

Voor het laten vertalen van een boek kan je het beste een offerte aanvragen zodat we snel de kosten inzichtelijk kunnen maken. Wanneer je dat via onze website doet, reageren we doorgaans binnen een uur met een offerte. Wil je vooraf zaken bespreken, dan kan je ons het beste bellen via 020 369 09 61. Jouw boekvertaling is bij Translation Office in goede handen!

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen