Frans vertaalbureau

Franse teksten professioneel vertaald

Franse teksten professioneel vertaald

Ben je op zoek naar een professionele Franse vertaling tegen lage kosten? Zoek niet verder! Bij vertaalbureau Translation Office vind je precies wat jij nodig hebt. Als vertaalbureau voor Frans, leveren wij de beste Franse vertalingen van hoge kwaliteit. Ons vertaalbureau zal jouw teksten snel en nauwkeurig vertalen van en naar het Frans tegen een scherp tarief.

Een professionele Franse vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in of naar het Frans. We werken als vertaalbureau dan ook niet met vertaalmachines, maar selecteren enkel vertalers met Frans als moedertaal. Heb je met spoed een vertaling nodig? Geen probleem! Translation Office streeft ernaar een Franse vertaling tot 1000 woorden te leveren binnen 24 uur.

Frans vertaalbureau met lage prijzen en native vertalers

Bij vertaalbureau Translation Office profiteer je al van vertalingen vanaf € 0,06 per woord exclusief btw voor de Franse taal. Een prima prijs voor kwaliteit. Ons vertaalbureau voor Frans werkt met native freelance vertalers die vaak vanuit Frankrijk vertalen. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan jou als klant doorberekenen.

Offerte opvragen voor jouw Franse vertaling

Translation Office vertaalt diverse type teksten, zowel online (websites, webshops) als offline (boeken, handleidingen). Wij vertalen commerciële teksten en specialistische vertalingen. Hierbij kan je denken aan medische vertalingen, juridische vertalingen en complete websites. Heb je commerciële of specialistische teksten die je graag naar het Frans vertaald zou willen hebben? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij hopen binnenkort kennis met je te mogen maken. Al jouw Franse vertalingen zijn bij ons in goede handen!

Overige diensten

Naast het vertalen van Franse teksten heeft Translation Office ook een samenwerking met meerdere experts uit verschillende landen. Wij zijn onder andere ook een vertaalbureau voor Engelse, Duitse en Spaanse teksten.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen