Spaans vertaalbureau

Spaanse teksten professioneel vertaald

Spaanse teksten professioneel vertaald

Ben je op zoek naar een professioneel Spaans vertaalbureau? Bij het vertaalbureau Translation Office vind je precies wat je nodig hebt. Wij leveren Spaanse vertalingen van de hoogste kwaliteit. Ons vertaalbureau zal jouw teksten van en naar het Spaans snel en nauwkeurig vertalen.

Een professionele Spaanse vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in of naar het Spaans. We werken als vertaalbureau dan ook niet met vertaalmachines, maar selecteren enkel vertalers met Spaans als moedertaal. Translation Office streeft ernaar een Spaanse vertaling tot 1.000 woorden binnen 24 uur te leveren.

De Spaanse taal

De meeste sprekers van de Spaanse taal zijn tegenwoordig in Latijns-Amerika te vinden. In Spanje zelf worden naast het Spaans (Castiliaans) ook andere Romaanse talen gesproken zoals:

  • Catalaans
  • Galicisch
  • Aranees

Hét vertaalbureau voor Spaans

Bij Translation Office profiteer je al van vertalingen vanaf € 0,06 exclusief btw per woord. Een prima prijs voor hoogwaardige kwaliteit. Ons vertaalbureau Spaans werkt met native freelance vertalers die vaak vanuit Spanje vertalen. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan de klant doorberekenen.

Verschillende vakgebieden van ons vertaalbureau

Translation Office biedt voor veel vakgebieden vertalingen aan. Hieronder vind je een aantal van onze specialisaties:

  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling
  • Medische vertaling
  • Technische vertaling
  • Toerisme vertaling

Offerte opvragen voor jouw Spaanse vertaling bij ons vertaalbureau

Translation Office vertaalt diverse teksten van en naar het Spaans. Wij vertalen voornamelijk commerciële teksten en specialistische vertalingen. Dus ben je op zoek naar een goedkoop vertaalbureau? Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor jouw Spaanse vertaling aan. Wij hopen binnenkort kennis met je te mogen maken. Al jouw Spaanse vertalingen zijn bij ons in goede handen!

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen