Technische vertalingen

Voor al jouw technische vertalingen

Voor al jouw technische vertalingen

Heb je behoefte aan technische vertalingen en zoek je een vertaalbureau dat je kan helpen? Translation Office beschikt over een groot netwerk van vakspecialisten die niet alleen perfect kunnen vertalen, maar ook technische kennis in huis hebben. Zo ben je bij Translation Office altijd verzekerd van kwalitatieve technische vertalingen.

Translation Office: jouw technisch vertaalbureau

Wij vinden het als technisch vertaalbureau enorm belangrijk dat een vertaler voldoende kennis heeft van het onderwerp. Aan ieder project koppelen wij de juiste vertaler, zodat wij je altijd van een glasheldere en correcte vertaling kunnen voorzien. De kwaliteit staat bij technische vertalingen voorop en daarom hanteren wij het volgende principe: onze vertalers vertalen alleen van en naar hun moedertaal.

Bekend met de technische terminologie

Onze technisch vertalers zijn bekend met de technische terminologie en daarmee bieden wij net dat beetje extra wat jouw technische vertalingen compleet maakt. Wij garanderen je op deze manier een vertaling van hoogstaande kwaliteit. Heb je vragen over onze technisch vertalers? Neem dan contact met ons op.

Soorten technische vertalingen

Onderstaand vind je enkele voorbeelden van technische documenten die Translation Office vertaalt:

  • Handleidingen
  • Productspecificaties
  • Veiligheidsvoorschriften
  • Productbrochures
  • Software-documentatie

Vertaald naar vrijwel alle talen

Translation Office vertaalt als technisch vertaalbureau technische documenten van en naar vrijwel alle talen. Naast de meest voorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij ook technische documenten naar bijvoorbeeld het Pools, Portugees en Chinees. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld reeds vertaalde handleidingen te controleren, vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Jouw offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw technische vertalingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Je selecteert de brontekst en de gewenste taal waarnaar jouw tekst vertaald moet worden en nog dezelfde dag ontvang je van ons een offerte op maat. Translation Office staat als technisch vertaalbureau graag voor je klaar. Mogen wij je verder helpen?

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen